Carrara Best

Carrara Best

A márvány egy igazán egyedülálló anyag, amely évmilliók óta rejtőzik a bányák mélyén, és az ember keze hozza napvilágra. Az olasz márvány mindig is a luxus, a tisztaság és az elegancia szinonimája volt kivételes finomsága, színei, erezetei és különleges fénye miatt. Évszázadok óta „státuszszimbólumként” tekintenek rá, hiszen híres művészek, építészek és tervezők szerették.

2024.08.20 16:36

A Carrara Best kollekcióban az olasz márványok legjobbjait gyűjtöttük össze, amelyeket korábbi kiadásokban bemutatott művészi tapétákká alakítottunk át, hogy otthonaidat rendkívüli ízléssel és szépséggel borítsd be. Két új, értékes és lenyűgöző design gazdagítja ezt a különleges kollekciót. A tapéták, amelyek tökéletesen strukturált domborulataiknak köszönhetően meglepő hatásokat hoznak létre, tele vannak árnyalatokkal és ragyogással. Ezeket válogatott színpalettán mutatjuk be, amely pontosan úgy jeleníti meg őket, ahogy a természetben is megtalálhatók, teljes pompájukban.

A választás teljessé tétele érdekében létrehoztunk egy digitálisan nyomtatott márványrészt, amelyet márvány textúrával gravírozott vinil alapra nyomtattunk. A végeredmény rendkívül hiteles és valósághű, mintha egy hatalmas és lenyűgöző márványlapot látnánk.

A Carrara Best tökéletes választás felejthetetlen környezetekhez.


Tekintse meg a katalógus termékeit!