Dolce&Gabbana

Dolce&Gabbana

„A Dolce&Gabbana Casa-val arra törekedtünk, hogy egyedi életstílust teremtsünk, amely képviseli alapvető értékeinket: a kézművességet, a kézzel készített termékek szeretetét, a hagyomány tiszteletét és az innováció keresését."
Domenico Dolce és Stefano Gabbana

2024.08.20 16:22

Otthon érezni magunkat: a Dolce&Gabbana Casa Kollekció, amely a bútorok és kiegészítők világának szól, tiszteletadás a kiváló kézművesség, az olasz design és a márka autentikus DNS-ének kódjai előtt.

A kollekció mintatémái – Carretto Siciliano, Blu Mediterraneo, Leopardo, Zebra és DG logó – életre kelnek a bútorokon, kiegészítőkön, textíliákon, tapétákon és dísztárgyakon, amelyek egy történetet mesélnek el, amely a szeretet és vendégszeretet érzését, a szépség iránti szenvedélyt és a mindennapi élet művészetét idézi.

A Dolce&Gabbana az Emiliana Paratival közösen létrehozta ezt az értékes tapétakollekciót, amellyel otthonaidnak a Made in Italy eleganciáját és utánozhatatlan stílusát kölcsönözheted.

Ez a hatalmas tapétagyűjtemény tartalmazza a márka legikonikusabb mintáit, amelyek különböző alapanyagokra, többek között finom szövetekre, mint a len, viszkóz és pamut, is nyomtathatók.


Tekintse meg a katalógus termékeit!